De DIGITALE BOEKHOUDING van Accountancy Kava, een logische (r)evolutie !

DE GEBRUIKERS AAN HET WOORD !


Een zevental jaar geleden startte accountancy Kava resoluut met het onderzoek van het aanbod van professionele digitale dienstverlening. Wij waren overtuigd, toen reeds, dat de exponentiële groei van digitale mogelijkheden in elke segment van de samenleving, dus ook de tak accountancy zou plaatsvinden. Ook de medische sector wordt meer en meer met deze logische evolutie geconfronteerd.

Dit onderzoek en de proefondervindelijke ervaring heeft gemaakt dat wij sinds een vijftal jaar intensief inzetten op de integrale digitalisatie van de boekhouddossiers. Vele collega's hebben dan ook samen met ons de stap gezet en plukken nu de vruchten van de onvermijdelijke digitalisering.

Wij laten dan ook enkele apothekers/ondernemers aan het woord:

Apotheker JDV (als volledige referentie beschikbaar) schrijft:

"Yuki is absoluut een meerwaarde om je apotheek (in feite "onderneming") in de gaten te houden. Absoluut heel handige tools zijn bvb bonnetjes scannen via app of documenten per mail, facturen altijd en overal te raadplegen, snel overzicht van financiën en evoluties/vergelijkingen met vorig jaren. Overschrijvingen via Yuki zijn zeer overzichtelijk via betaalbestanden gekoppeld aan de bank. En terwijl vroeger de “algemene vergadering” het moment van alle info was over het jaar dat al lang achter ons lag, is nu je onderneming in real-time (toch zeker elke maand een goed rapport) te volgen."

Apotheker TDR (referentie beschikbaar op eerste vraag) schrijft ook:

"Ik werk ondertussen 2 jaar met Yuki. Ik stak vroeger veel tijd in het betalen van facturen en nakijken van betalingen van uitgaande facturen. Yuki is gekoppeld aan je bank, waardoor je verschillende betalingen met enkele kliks in 1 keer kan uitvoeren. Veel tijdwinst dus en geen fouten bij invoeren. In de verschillende menu's heb je handige overzichten die 'real time' weergeven hoe de situatie is: welke klanten hebben nog niet betaald? Wat is de stand van onze R/C? Moet ik nog iets betalen aan een leverancier? Moet ik nog facturen aanleveren om in te boeken? Of gewoon even snel een factuurtje opzoeken van 3 maanden geleden. Het scannen van facturen of opladen van digitale facturen is simpel en kost geen moeite, een dagelijkse routine."

Apotheker BS (referentie beschikbaar) legt uit:

"Wat betekent Yuki voor mijn onderneming?
Sinds 2015 ben ik enthousiaste tester en gebruiker van Yuki. Facturen eenvoudig dagelijks te klasseren via mijn scanner terwijl ik bv aan de telefoon wacht, mijn post openmaak, ... Geen gedoe meer met volgnummers en dan in een doos om hopelijk nooit meer terug te zoeken. Tot je Yuki begint te gebruiken en je met een druk op de knop eender welke factuur van eender welke firma terugvindt. Voordeel? Juist, je kan snel checken welke condities je vorig jaar kreeg of welke aantallen je kocht. Leuk om te onderhandelen met de vertegenwoordiger, nietwaar?
Facturen netjes opgeladen en in de back-office wordt een mooie betaallijst aangemaakt die je snel en eenvoudig kan goedkeuren en vlot kan doorsturen naar je PC banking. Lekker gemakkelijk!
Een nog belangrijker voordeel voor innovatieve en creatieve ondernemers is dat je de vinger aan de pols houdt met de financiële monitor. Alle kosten direct af te lezen. Kan ik extra personeel aannemen? Hoe zit het met mijn bruto-winstmarge?
Je contact met jouw accountant wordt hierdoor ook veel waardevoller en to the point.
Daarnaast heeft Yuki een performante ondersteuning.
Yuki is voor mij de tool die je productiviteit en efficiëntie enorm verhoogd! Voor mij een onmisbare tool!"

Apotheek O-S (referentie beschikbaar) maakt een statement:

Ik ben ondertussen 59 jaar en ik heb me in de loop der jaren moeten aanpassen aan een aantal zaken, ik geef je enkele voorbeelden:
Als ik zou vragen of je nog een filmrolletje hebt voor mijn fototoestel dan zou je denken dat ik echt iets gemist heb.
Als ik zou vragen of ik de witte gids mag komen lenen voor een telefoonnummer op te zoeken zou je zeggen uit welke eeuw komt die man.
Als ik zou vragen of het nuttig is een apotheekbeheerssysteem te installeren in mijn apotheek dan zou je denken hoe kan die man nog een apotheek runnen.
Wel inderdaad in al die jaren evolueer je mee met de nieuwe technieken en innovaties, dat vraagt een aanpassing aan je gewoontes. Dat is even een stap zetten maar het heeft zoveel voordelen.
Mag ik je nu eens iets vragen : Doe jij nog je boekhouding zoals 30 jaar geleden ?
Indien het antwoord ja is neem dan snel contact met Accountancy Kava want zij hebben een klantvriendelijk boekhoudpakket, Yuki, dat je terug up to date brengt om een apotheek te beheren. Automatisatie en innovatie is ook in deze sector echt een grote stap vooruit.
Niet twijfelen maar doen, stil staan is echt achteruit gaan.

Deze getuigenissen zijn slechts een greep uit deze van de vele cliënten die de stap naar digitalisering al hebben gezet.

Het is eenvoudiger dan u dacht en het geeft u toegang tot veel meer zinvolle mogelijkheden zoals:

  1. geen tijdverlies meer met het overmaken van documenten en geen verloren stukken meer;
  2. u behoudt steeds de originele documenten;
  3. met één druk op de scanknop worden uw stukken gescand en belanden ze meteen in uw boekhouding via een persoonlijk Yuki-emailadres;
  4. banken worden na volmacht rechtstreeks via CODABOX ingelezen;
  5. uw dossierverantwoordelijk kijkt iedere verrichting na;
  6. iedere verrichting en ieder document is onmiddellijk consulteerbaar op PC, tablet of smartphone;
  7. alle informatie is onmiddellijk met een perfomant zoeksysteem beschikbaar (stijl Google);
  8. uw boekhouding is steeds zeer actueel;
  9. en vele andere voordelen.

Wenst u nu al verder kennis te maken met het systeem of met de talrijke mogelijkheden, neem dan vlug kijkje bij het Yuki-platform zelf,

Beter nog, neem meteen contact met ons op voor meer gepersonaliseerde informatie. U zal het zich, net zoals uw collega's, zeker niet beklagen. Wij nemen de transitie voor onze rekening. Tot binnekort!

Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief.

Op regelmatige tijdstippen publiceert Accountancy Kava een korte nieuwsbrief met actualiteiten, algemene interessante weetjes voor de apotheker of de medische- en paramedische beroepen in het algemeen.

Even geduld aub...

Oeps!

Er ging iets mis bij het verzenden. Probeer je even opnieuw?

Welkom!

Binnenkort krijg je onze nieuwsbrief in je bus.