Apotheker BS (1)

“Sinds 2015 ben ik enthousiaste tester en gebruiker van Yuki. Facturen eenvoudig dagelijks te klasseren via mijn scanner terwijl ik bv aan de telefoon wacht, mijn post openmaak, … Geen gedoe meer met volgnummers en dan in een doos om hopelijk nooit meer terug te zoeken. Tot je Yuki begint te gebruiken en je met een druk op de knop eender welke factuur van eender welke firma terugvindt. Voordeel? Juist, je kan snel checken welke condities je vorig jaar kreeg of welke aantallen je kocht. Leuk om te onderhandelen met de vertegenwoordiger, nietwaar?
Facturen netjes opgeladen en in de back-office wordt een mooie betaallijst aangemaakt die je snel en eenvoudig kan goedkeuren en vlot kan doorsturen naar je PC banking. Lekker gemakkelijk!”

Sinds 2015 ben ik enthousiaste tester en gebruiker van Yuki. Facturen eenvoudig dagelijks te klasseren via mijn scanner terwijl ik bv aan de telefoon wacht, mijn post openmaak, … Geen gedoe meer met volgnummers en dan in een doos om hopelijk nooit meer terug te zoeken. Tot je Yuki begint te gebruiken en je met een druk op de knop eender welke factuur van eender welke firma terugvindt. Voordeel? Juist, je kan snel checken welke condities je vorig jaar kreeg of welke aantallen je kocht. Leuk om te onderhandelen met de vertegenwoordiger, nietwaar?
Facturen netjes opgeladen en in de back-office wordt een mooie betaallijst aangemaakt die je snel en eenvoudig kan goedkeuren en vlot kan doorsturen naar je PC banking. Lekker gemakkelijk!