Team

Samen investeren in persoonlijke en professionele groei


Christophe

Directeur, gedelegeerd bestuurder christophe.gouwy@kava.be
Christophe

Danny

Senior klantbeheerder danny.vandeneynde@kava.be
Danny

Heidi

Dossiermedewerker heidi.dedecker@kava.be
Heidi

Helen

Dossiermedewerker helen.correwyn@kava.be
Helen

Indï

Dossiermedewerker indi.noens@kava.be
Indï

Isabel

Dossiermedewerker isabel.vanhoutven@kava.be
Isabel

Jeremy

Dossiermedewerker jeremy.fonteneau@kava.be
Jeremy

Katrien

Klantbeheerder katrien.vanocken@kava.be
Katrien

Melissa

Adviseur melissa.schenck@kava.be
Melissa

Nick

Dossiermedewerker nick.vanloon@kava.be
Nick

Sofie

Dossiermedewerker sofie.gils@kava.be
Sofie

Stefan

Senior dossierverantwoordelijke stefan.vermeiren@kava.be
Stefan

Vicky

Dossiermedewerker vicky.mouwen@kava.be
Vicky

Willy

Accountant-belastingconsulent willy.tilmont@kava.be
Willy

Enkele woorden van onze gedelegeerd bestuurder

Accountancy KAVA werkt met een top team van gedreven medewerkers. Samen met uw eigen klantbeheerder staan zij in voor de dagelijkse verwerking van uw dossier dat zo, met uw hulp, op elk moment up-to-date kan zijn.

—Christophe Gouwy, gedelegeerd bestuurder

Vacatures

De volgende stap in uw carrière

Ontdek ze hier

Onze mensen zijn de kracht en het hart van Accountancy KAVA. De gedrevenheid van onze medewerkers zorgt voor een erg aangename werksfeer. Op vrijdag kijken we gezamelijk terug op een inspirerende werkweek.

—Katrien Van Ocken, klantbeheerder

Accountancy KAVA werkt met een top team van gespecialiseerde klantbeheerders en dossiermedewerkers. U blijft steeds in contact met uw eigen klantbeheerder zodat deze volledig op de hoogte is.

Benieuwd naar meer?

Kom bij ons op de koffie. We stellen Accountancy Kava graag aan u voor.

Maak een afspraak

Missie & Visie,

de leidraad voor de toekomst.

Missie Accountancy Kava

Onze klanten ondersteunen en begeleiden bij hun huidige en toekomstige uitdagingen en doelen als ondernemer. De basis blijft de boekhouding met de juiste aandacht voor fiscale optimalisaties. In dialoog bepalen wij samen de prioriteiten inzake de opvolging van de kerncijfers, de verbetering van de financiële processen, de detectie van opportuniteiten en het oplossen van mogelijke problemen.

Visie Accountancy Kava

Accountancy KAVA werkt voor medische vrije beroepen. Onze kennis van het derde betalersysteem en ons multidisciplinair netwerk komen het beste tot uiting in deze niche.

De ondernemer van vandaag aanziet de accountant als een volwaardig gesprekspartner die een maximale, begrijpbare ondersteuning biedt.

Accountancy KAVA onderscheidt zich door haar proactieve en klantgerichte aanpak. Hiertoe gebruiken wij de innovatie als een troef om interactiever samen te werken. Zo komen we tot een nabije dienstverlening die u maximaal ondersteunt in uw performant ondernemerschap.

Door gebruik van een online platform waarop documenten en facturen verzameld worden, investeren we sterk in standaardisatie en het overnemen van bepaalde taken van de ondernemer. De volgende dag kunnen al bepaalde taken uitgevoerd worden (betalen, opzoeken info, consulteren van uw boekhoudkundige cijfers ). Zo wordt dubbel werk tot een minimum beperkt. Dit alles maakt het geheel overzichtelijker en transparanter. De markt biedt veel mogelijkheden (digitale bankuittreksels, digitale facturen, …). Waarom er geen gebruik van maken?

Deze online tool stimuleert een vlottere, interactievere samenwerking met de klant.

Als kantoor zitten wij in een veranderend landschap waarbij de boekhouding veeleer een ‘commodity’ wordt (een standaard goed). In dit landschap zullen wij die vrijgekomen tijd maximaal gebruiken om u te begeleiden.

Wij investeren ook in de mensen die u verder zullen ondersteunen als ondernemer vertrekkende van de start, het dagelijks beheer, tot het beëindigen van uw activiteit.

Ontdek hoe Accountancy KAVA te werk gaat.

Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief.

Op regelmatige tijdstippen publiceert Accountancy Kava een korte nieuwsbrief met actualiteiten, algemene interessante weetjes voor de apotheker of de medische- en paramedische beroepen in het algemeen.

Even geduld aub...

Oeps!

Er ging iets mis bij het verzenden. Probeer je even opnieuw?

Welkom!

Binnenkort krijg je onze nieuwsbrief in je bus.