Team

Accountancy KAVA werkt met een topteam van gespecialiseerde klantbeheerders en dossiermedewerkers. U blijft steeds in contact met uw eigen klantbeheerder zodat deze volledig op de hoogte is.

Stefan Senior dossierverantwoordelijke stefan.vermeiren@kava.be

Stefan

Klantbeheerder

Melissa
Adviseur
melissa.schenck@kava.be

Melissa

Relatiebeheerder

Isabel Dossiermedewerker
isabel.vanhoutven@kava.be

Isabel

Klantbeheerder

Seyit

Dossiermedewerker

Abdoulaye

Dossiermedewerker

Christophe

Directeur, gedelegeerd bestuurder

Nick
Dossiermedewerker
nick.vanloon@kava.be

Nick

Klantbeheerder

Jeremy
Dossiermedewerker
jeremy.fonteneau@kava.be

Jeremy

Klantbeheerder

Helen

Dossiermedewerker

Vicky
Dossiermedewerker
vicky.mouwen@kava.be

Vicky

Dossiermedewerker

Katrien

Klantbeheerder

Sofie

Klantbeheerder

Indï Dossiermedewerker indi.noens@kava.be

Indï

Senior klantbeheerder

Alexander

Dossiermedewerker

Heidi Dossiermedewerker heidi.dedecker@kava.be

Heidi

Dossiermedewerker

Een team van specialisten

Voor uw boekhouding, fiscaliteit en accountancy in het algemeen, kan u rekenen op ons team van specialisten en hun jarenlange expertise. Door de omvang van ons kantoor, kunnen wij een permanente ondersteuning garanderen, alsook uw eigen klantbeheerder. Samen excelleren zij onder andere in volgende expertises.

Haalbaarheidsstudie

Met de haalbaarheidsstudie maakt u gebruik van onze grote ervaring met de waardebepaling van medische ondernemingen bij overname of overlating. De accountant kan u in volledige onafhankelijkheid een correct advies geven in verband met de overnameprijs en financiële haalbaarheid van de overname op korte en lange termijn.

Investeringsanalyse

Wij berekenen de financiële impact van uw plannen op uw operationele cijfers. We helpen met de keuze van de juiste constructie en bespreken samen de mogelijkheden van het dossier. We bekijken de juiste timing en maken het financieel plan klaar om de kredietaanvraag bij uw bank te doen. Wij geven ook ruggensteun in de gesprekken met de bank.

Scenarioplanning

Wie heeft er al niet voor keuzes gestaan waarbij je totaal geen voeling hebt met de impact op de cijfers? Via scenario planning kan je meerdere ‘wat als’ effecten loslaten op uw cijfers van het verleden om een toekomstige trend te voorspellen. U kan ook effect van een aanwerving op de huidige cijfers vergelijken met of zonder margestijging.

Op het gebied van digitale administratie zijn wij tot veel in staat.

Wij maken gebruik van de meest moderne en bewezen digitale tools, zoals YUKI en Visionplanner. En dat al sinds 2015. Naast state-of-the-art benchmarking geniet u eveneens van onze ondersteuning bij het uitbouwen van uw praktijk. Bovenal heeft u bij Accountancy KAVA een persoonlijke beheerder, op de hoogte van uw specifieke situatie en wensen.

Onze diensten en specialisaties.

Bij Accountancy KAVA bieden wij meerdere oplossingen voor een goede effectieve aanpak.

Ontdek ONZE SPECIALISATIES