Blog

Ben jij ons nieuw ACCOUNTANCY TALENT?

Je behaalde een Bachelor Accountancy – Fiscaliteit of gelijkwaardig en je kan een complexe boodschap op een bevattelijke manier overbrengen. Je denkt klantgericht en bent vlot in de omgang.

Bij ons volg je dossiers volledig op vanaf het begin tot aan het overleg met de klant. Met een open geest denk je mee na over mogelijkheden om de fiscale en financiële situatie voor de klant te optimaliseren. Je bespreekt elk dossier één à twee keer per jaar met de klant. Je staat jaarlijks mee in voor de afsluiting van dossiers en voor de voorbereiding van de fiscale aangiftes.

Hedendaagse softwarepakketten automatiseren de verwerkingsflow waardoor klassiek inboekwerk sterk beperkt is. We voorzien een grondige opleiding en bieden je de kans en de tijd om te groeien in de domeinen waar je zelf interesse in hebt. Door elk dossier als een team te benaderen, kan iedereen zijn eigen sterktes inzetten.

We hanteren flexibele werkuren met de mogelijkheid tot telewerk. Accountancy KAVA streeft naar een goede werk-privé balans. De functie kan daarom ook deeltijds ingevuld worden.

Je krijgt voortdurend de kans om je kennis te actualiseren en je verder te verdiepen in de materie. Ook een ITAA-stage behoort tot de mogelijkheden.

Je kan rekenen op een concurrentieel salarispakket, met maaltijdcheques, laptop, opleidingsbudget, premies … en in overeenstemming met je achtergrond en ervaring.

Heb je een passie voor mensen én cijfers?
Wil je maatschappelijk relevant bezig zijn?

Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek via onderstaand sollicitatieformulier.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Enkel cijfers