Contact

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.


Accountancy KAVA werkt met een top team van gedreven klantbeheerders en medewerkers. U bent steeds in contact met uw eigen klantbeheerder zodat deze volledig op de hoogte is.

Hallo, hoe kunnen we je helpen?

  • Maak een afspraak

Even geduld aub...

Oeps!
Er ging iets mis... probeer je even opnieuw aub?

Dank je!
Je bericht is verzonden. We contacteren je zo snel mogelijk terug.

U meldt zich bij de glazen ingangsdeur aan bij "KAVA onthaal" en op het einde van de gang bevindt zich het onthaal van KAVA. Heeft u een afspraak of activiteit in het KAVA Congrescentrum, dan gaat u via de Consciencestraat 41, 2018 Antwerpen.

Links van de glazen ingangsdeur bevindt zich de poort van de garage. Een half uur voor aanvang van voordrachten staat deze poort steeds open. Is de poort toch gesloten, bel dan aan bij "KAVA onthaal". Een KAVA medewerker opent de poort zodat u de garage kan inrijden. In de garage op -1 of -2 neemt u de grijze deur waar u zich opnieuw aanmeldt bij het "KAVA onthaal". U kan dan gebruik maken van de liften of trappenzaal om naar het onthaal op het gelijkvloers te gaan.

Heeft u een afspraak of activiteit in het KAVA Congrescentrum, dan rijdt u via Consciencestraat 41, 2018 Antwerpen binnen en rijdt u nadien buiten via Lange Leemstraat (doorsteken via ondergrondse parking). KAVA onthaal is open van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00. Op andere tijdstippen spreekt u rechtstreeks met uw contactpersoon af.


OPGELET:
Parkeer uw wagen enkel op een van de bezoekersplaatsen of voor KAVA gereserveerde parkeerplaatsen. Ga nooit via de garage te voet naar boven waarlangs de auto’s binnenrijden!

Wij helpen u graag verder, aarzel niet om contact op te nemen, wij staan steeds voor u klaar... of u nu net bent opgestart of al erg ervaren bent.

—Danny Van den Eynde, Senior klantbeheerder

Accountancy Kava kan u steeds via teamviewer bijstaan. Neem hiervoor eerst contact met een medewerker van Accountancy Kava.

Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief.

Op regelmatige tijdstippen publiceert Accountancy Kava een korte nieuwsbrief met actualiteiten, algemene interessante weetjes voor de apotheker of de medische- en paramedische beroepen in het algemeen.

Even geduld aub...

Oeps!

Er ging iets mis bij het verzenden. Probeer je even opnieuw?

Welkom!

Binnenkort krijg je onze nieuwsbrief in je bus.