Diensten & specialisaties

Op het gebied van digitale administratie zijn wij tot veel in staat. We zetten onze diensten hier op een rijtje.

Vooruitstrevende digitale boekhouding

Met onze digitale boekhouding heeft u altijd en op de manier die u verkiest toegang tot uw cijfers. Zo kunnen wij u steeds ten dienste staan met bijgewerkte financiële informatie. Dit doen we met moderne en bewezen digitale tools, zoals YUKI en Visionplanner. En dat al sinds 2015.

Gespecialiseerde belastingconsulenten

Naast state-of-the-art benchmarking geniet u eveneens van onze ondersteuning bij het uitbouwen van uw praktijk. Zo kan u op ons rekenen bij haalbaarheidsstudies m.b.t. overnames en investeringsprojecten.

Basisdiensten,
maar toch op maat

Uw digitale boekhouding is in professionele handen, gespecialiseerd en betrouwbaar dankzij de 50 jaar fiscale expertise voor medische beroepen van onze erkende accountants, belastingconsulenten en medewerkers. U werkt samen met een persoonlijke beheerder die op de hoogte is van uw specifieke situatie en wensen.

Hoe helpen wij onze klanten vooruit?

Bij Accountancy KAVA bieden wij meerdere oplossingen voor een goede effectieve aanpak. Hieronder vindt u een greep uit onze diensten. Mocht u een vraag hebben over mogelijkheden dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Overdrachten van apotheken

Door decennialang grondige kennis van de markt, zijn overdrachten van apotheken en apotheek-vennootschappen één van onze specialiteiten.

Ondersteuning beginners

Wij bieden specifieke ondersteuning voor beginnende ondernemers-apothekers, artsen en samenwerkingsverbanden in de medische sector.

Rendementsberekeningen

Door o.a. benchmarking en brutowinst-analyses, berekenen we de haalbaarheid van uw overname en bieden we ondersteuning bij de uitbouw van uw praktijk

Investeringsanalyse

Wij berekenen de financiële impact van uw plannen op uw operationele cijfers. We maken ook het financieel plan klaar om de kredietaanvraag bij uw bank te doen.

Budget en beleid

Kostenbeheersing en cashplanning maken ook integraal deel uit van een doordacht beleid. Met Visionplanner kunnen wij u helpen met de opvolging en het bijsturen.

Financiële audit

Onze ruime ervaring in de medische sector laat ons ook toe om de sterktes en zwaktes van de cijfers te analyseren in relatie tot vergelijkbare dossiers.

Het Accountancy KAVA team staat voor u klaar

Accountancy KAVA werkt met een top team van gedreven medewerkers. Samen met uw eigen klantbeheerder staan zij in voor de dagelijkse verwerking van uw dossier dat zo, met uw hulp, op elk moment up-to-date kan zijn. Onze mensen zijn de kracht en het hart van Accountancy KAVA. De gedrevenheid van onze medewerkers zorgt voor een erg aangename werksfeer. Zo kijken we bijvoorbeeld op vrijdag gezamenlijk terug op een inspirerende werkweek.

Benieuwd naar meer?

Aarzel niet om contact op te nemen, wij staan steeds voor u klaar. Of u nu net bent opgestart of al erg ervaren bent.

Kom bij ons op de koffie. We stellen Accountancy Kava graag aan u voor.

MAAK EEN AFSPRAAK