Visie & missie

Onze kennis van het derde betalersysteem en ons multidisciplinair netwerk komen het beste tot uiting in de niche van de medische vrije beroepen. Hier onderscheidt Accountancy KAVA zich door haar proactieve en klantgerichte aanpak.

Proactief, klantgericht.

Hiertoe gebruiken wij de innovatie als een troef om interactiever samen te werken. Zo komen we tot een nabije dienstverlening die u maximaal ondersteunt in uw performant ondernemerschap.

Online platform

Door gebruik van een online platform waarop documenten en facturen verzameld worden, investeren we sterk in standaardisatie en het overnemen van bepaalde taken van de ondernemer. 

Interactief samenwerken

Als kantoor zitten wij in een veranderend landschap waarbij de boekhouding veeleer een ‘commodity’ wordt (een standaard goed). In dit landschap zullen wij die vrijgekomen tijd maximaal gebruiken om u te begeleiden.

De missie van Accountancy KAVA

Onze missie is onze klanten ondersteunen en begeleiden bij hun huidige en toekomstige uitdagingen en doelen als ondernemer. De basis blijft de boekhouding met de juiste aandacht voor fiscale optimalisaties. In dialoog bepalen wij samen de prioriteiten inzake de opvolging van de kerncijfers, de verbetering van de financiële processen, de detectie van opportuniteiten en het oplossen van mogelijke problemen.

Wij zijn onbevreesd om de uitdagingen van morgen, vandaag al aan te kaarten. Een onderneming die zich voorbereidt, is in staat om te schitteren. Een budget opmaken kan hier zeker bij helpen! Dit vermijdt blind varen.

Christophe Gouwy, gedelegeerd bestuurder

Hoe helpen wij onze klanten vooruit?

Bij Accountancy KAVA bieden wij meerdere oplossingen voor een goede effectieve aanpak. Hieronder leest u hoe wij hiermee voor u te werk gaan. Mocht u een vraag hebben over mogelijkheden dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Onze visie

Accountancy KAVA is een accountantskantoor dat gespecialiseerd is in het bedienen van medische vrije beroepen. We hebben diepgaande kennis van het derde betalersysteem en beschikken over een multidisciplinair netwerk dat optimaal wordt benut binnen deze niche.

We begrijpen dat ondernemers van vandaag de accountant zien als een waardevolle gesprekspartner die hen maximale en begrijpelijke ondersteuning biedt. Bij Accountancy KAVA onderscheiden we ons door een proactieve en klantgerichte aanpak. We maken gebruik van innovatie als een troef om interactievere samenwerking mogelijk te maken, wat resulteert in een nauwe dienstverlening die uw ondernemerschap maximaal ondersteunt.

Een belangrijk onderdeel van onze aanpak is het gebruik van een online platform waarop documenten en facturen worden verzameld. We investeren sterk in standaardisatie en nemen bepaalde taken van de ondernemer over. Hierdoor kunnen bepaalde taken al de volgende dag worden uitgevoerd, zoals betalingen, het opzoeken van informatie en het raadplegen van uw boekhoudkundige cijfers.

Op deze manier minimaliseren we dubbel werk en zorgen we voor meer overzicht en transparantie. De markt biedt veel mogelijkheden op het gebied van digitale bankafschriften, digitale facturen en meer, en we maken graag gebruik van deze mogelijkheden.

Deze online tool stimuleert een vlottere en interactievere samenwerking met onze klanten.

Als kantoor bevinden we ons in een veranderend landschap waarin boekhouding steeds meer als een ‘commodity’ wordt gezien, een standaarddienst. In dit landschap willen we de vrijgekomen tijd maximaal benutten om u te begeleiden. We investeren in ons team, dat u zal ondersteunen gedurende uw hele ondernemersreis, vanaf het begin, het dagelijkse beheer tot aan het einde van uw activiteit.

Bij Accountancy KAVA streven we ernaar om u als ondernemer een uitgebreide en op maat gemaakte ondersteuning te bieden, waarbij we gebruikmaken van innovatieve tools en een heldere, klantgerichte aanpak.

Een top team, voor permanente ondersteuning

Door de omvang van ons kantoor, kunnen wij u een permanente ondersteuning garanderen. Pro-actief, up-to-date en stipt. Daardoor kunnen we met trots melden we dat Accountancy KAVA de Product Leadership Award won bij de de uitreiking van de Yuki Awards 2022. Tussen de andere kantoren sprongen we eruit inzake de kennis van het pakket en het streven naar een verdere automatisatie.

Ons team van experten

Tot uw dienst.

Ontdek het hele team